« Kesä tuli ja meni | Pääsivu | Kannustavia sanoja – encouraging words »

01/10/2009

Kommentit

Feed You can follow this conversation by subscribing to the comment feed for this post.

Johanna

Ihanat lapset!!!
Varvaskuvat on niin makeita :-)

Laura

Todella kauniita kuvia! Sinulla on aivan ihana tapa kuvata lapsia. Nuo sinun poikasi kuvat vastasyntyneenä olivat myös jotain todella suloista. Mua nyt harmittaa etten sillon tajunnut otattaa pojasta tuon tyyppisiä kuvia kun syntyi (maaliskuussa 09).

Kovasti haluaisin tuoda poikani sinulle kuvattavaksi ja käynkin täällä tiiviisti kurkkimassa josko oisit palaamassa töihin. No, ymmärrän hyvin että haluat vielä nauttia vauva-arjesta ja pitää huolta pikkuisistasi kotona. Niin minäkin haluan tehdä!! :) Oikein hyvää jatkoa mammalomalle - ehkäpä tapaamme joskus kun olet palannut kameran taakse.

Karita, Pasi, Severi ja Ilari-vauva

Ihanan suloiset lapset!

Nauti rauhassa äitiyslomastasi Petra! Olemme kovasti kaivanneet sinua kuvaamaan, mutta tätynee vielä pärjätä ilman sinua.

Petra

Kiitokset Johanna, Laura, Karita & co ihanista kommenteista! Kiva tietää, että blogissa käy itseni lisäksi myös vierailijoita :-) Tuo automaattinen äitiysloma vastausviesti tulee aina tuohon perään jostain syystä... Täytyy kysyä joltain itseäni viisaammalta miten sen saa pois päältä. Hauskaa viikonjatkoa!

Tämän kirjoituksen kommentit ovat suljetut.